_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

Werens Dj’s (Sabadell)

Exposició DJ
del 15 de diciembre de 2005
el 28 de enero de 2006
En un primer golpe d, Äôull nos puede parecer que √ © es un dibujo r√ † pid if√ † cil realizar, quizás nos recuerda al c√≤mic por su expresividad, aunque aix√ ≠ si nos detenemos a observar los pequeños detalles, las texturas, los relieves, los colores, nos damos cuenta de que detrás de cada cuadro ha habido una proc√ © s reflexivo basado en idear cómo transmitir un tipo de m√∫sica, al estudiar el comportamiento de los discjockeys, como se mueven, cómo actúan, al crear un formato y una composici√≥, …
Despr√®sd,Äôaquest an√ † lisis descubriremos otra dimensi√≥ escondida detrás l, Äôaparen√ßa, que nos permite pensar en interpretaciones no evidentes.
Anna Farr√ © s

 

Exposició DJ's del 15 de desembre de 2005 al 28 de gener de 2006 En un primer cop d’ull ens pot semblar que és un dibuix ràpid i fàcil de realitzar, potser ens recorda al còmic per la seva expressivitat, tot i així si ens aturem a observar els petits detalls, les textures, els relleus, els colors, ens adonem que darrera de cada quadre hi ha hagut una procés reflexiu basat en idear com transmetre un tipus de música, en estudiar el comportament dels discjockeys, com es mouen, com actuen, en crear un format i una composició,... Desprès d’aquest anàlisi descobrirem una altra dimensió amagada darrera l’aparença, que ens permet pensar en interpretacions no evidents. Anna Farrés

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

Antonio Moyano (Menorca)

Exposició Antonio Moyano
del 3 al 25 de noviembre de 2005
Entre el plano y la dimensi√≥ nos aparecen figuras y composiciones moldeadas por l, Äôartista menorqu√ ≠, una propuesta que amplía l, Äôespai del basitdor.
L, Äôartista menorqu√ ≠ Antonio Moyano despr√ © s de rec√≥rrer varias t√®cniques art√ ≠ sticas como el realismo, el na√Øf, el col.lage, .. desde adolescente, actualmente ha llegado a desarrollar una manifestaci√≥ pl√ † stica que t√ © l, Äôambici√≥ de romper l, Äôespai delimitado por el bastidor, y por tanto tomar un volumen respecto al plano. Se trata de composiciones que combinan el fondo decorativo con el primer plano en volumen protagonizado por figuras femeninas.
A l, Äôespai d, Äôart Impaktes Visuales (San Francisco, 15) podremos ver una sel.lecci√≥ de las obras d, ÄôAntonio Moyano del 3 al 25 de noviembre.

Exposició Antoni Moyano del 3 al 25 de novembre de 2005 Entre el pla i la dimensió ens apareixen figures i composicions moldejades per l’artista menorquí, una proposta que amplia l’espai del basitdor. L’artista menorquí Antonio Moyano després de recórrer diverses tècniques artístiques com el realisme, el naïf, el col.lage,.. desde adolescent, actualment ha arribat a desenvolupar una manifestació plàstica que té l’ambició de trencar l’espai delimitat pel bastidor, i per tant prendre un volum respecte el pla. Es tracta de composicions que combinen el fons decoratiu amb el primer pla en volum protagonitzat per figures femenines. A l’espai d’art Impaktes Visuals (Sant Francesc, 15) podrem veure una sel.lecció de les obres d’Antonio Moyano del 3 al 25 de novembre.

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

Patrick Grau

Exposició: Arte Nokturn (Patrick Grado)
del 5 al 28 de octubre de 2005
Pinceladas d, Äôart Nokturn; l√ ≠ neas que improvisan su tra√ß, caras sinuosas, confusi√≥ de direcciones, …. todos estos rasgos los podemos ver en el trabajo d, Äôen Patrick Grau, un artista de la ciudad que experimenta y busca nuevas vías d, Äôexpressi√≥.
Arte Nokturn √ © s el nombre con que firma Patrick Grau, un artista polifac√®tic dedicado a todo lo que puede llegar a dar l, Äôabast la m√∫sica y la pintura. El nombre hace refer√®ncia al trabajo que ha estado haciendo hasta ahora, discjockey, un trabajo nocturna que l, Äôha intercalado con las artes pl√ † sticas realizando decoraciones para discotecas, performances, escenografías, … Aunque aix√ ≠, este nombre que engloba su obra l, Äôha escogido por su sonoridad en pronunciarlo, y no por su significado

Exposició: Art Nokturn (Patrick Grau) del 5 al 28 d'octubre de 2005 Pinzellades d’art nokturn; línies que improvitzen el seu traç, cares sinuoses, confusió de direccions,.... tots aquests trets els podem veure en el treball d’en Patrick Grau, un artista de la ciutat que experimenta i cerca noves vies d’expressió.   Art nokturn és el nom amb que firma Patrick Grau, un artista polifacètic dedicat a tot el que pot arribar a donar l’abast la música i la pintura. El nom fa referència a la feina que ha estat fent fins ara, discjockey, una feina nocturna que l’ha intercalat amb les arts plàstiques realitzant decoracions per discoteques, performances, escenografies,... Tot i així, aquest nom que engloba la seva obra l’ha escollit per la seva sonoritat en pronunciar-lo, i no pas pel seu significat

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

Matilda

xposició: Matilda (Laia Pampalona)
Il¬Σlustracions en cuadros, anillos, pendientes, postales … del 1 al 30 de septiembre de 2005
Matilda. Este nombre nos puede resultar graci√≥s ya que no √ © s muy usual, y por aix√≤ mismo ya nos llama l, Äôatenci√≥; al pensar que se puede esconder detrás de este nombre nos imaginamos una señora d, Äôedat avan√ßada, una mascota, una muñeca de trapo, …. per√≤ en la realidad este nombre corresponde a un proyecto com√∫ de dos artistas sabadallenques: Cristina Brossa y Laia Pampalona. La intenci√≥ que tienen √ © s trabajar conjuntamente temas de diseño gr√ † fico, ilustraciones, proyecciones, videoinstalaciones, y seguramente un largo etc√®tera debido al gran entusiasmo en qu√® ha nacido el proyecto Matilda

xposició:Matilda (Laia Pampalona) Il·lustracions en quadres, anells, arrecades, postals... de l'1 al 30 de setembre de 2005 Matilda. Aquest nom ens pot resultar graciós ja que no és gaire usual, i per això mateix ja ens crida l’atenció; en pensar qui es pot amagar darrera aquest nom ens imaginem una senyora d’edat avançada, una mascota, una nina de drap,.... però en la realitat aquest nom correspon a un projecte comú de dues artistes sabadallenques: la Cristina Brossa i la Laia Pampalona. La intenció que tenen és treballar conjuntament temes de disseny gràfic, il.lustracions, projeccions, videoinstal.lacions, i segurament un llarg etcètera degut al gran entusiasme en què ha nascut el projecte Matilda

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

D-Andres (St. Quirze del Vallès)

D-Andres Exposici√≥: “Organikus” del 2 al 30 de Junio de 2005

 

D-Andres Exposició: "Organikus" del 2 al 30 de Juny del 2005

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

marta

Exposici√≥: Marta Surroca Pintura,Ä ¢ Gravat,Ä ¢ Libro de Autor del 7 al 22de julio de 2005

Exposició: Marta Surroca Pintura•Gravat•Llibre d'Autor del 7 al 22de juliol del 2005

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

Artistes Urbans

Exposició: Artistas Urbanos del 5 al 27 de mayo de 2005
KIMO • TREPAX • PATRICK • OVNI • ELEDU • J.LOCA • FIRME • MATILDA • BONE • ANDRUL • WERENS

Exposició: Artistes Urbans del 5 al 27 de maig del 2005 KIMO • TREPAX • PATRICK • OVNI • ELEDU • J.LOCA • FIRME • MATILDA • BONE • ANDRUL • WERENS

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

Llorenç Vendrell РRamon Puig

Dos miradas al √çndia s√≥n una cuidadosa selecci√≥ de ocho fotografías de gran formato. Las del Lloren√ß s√≥n hechas en 1997 en el sur del √çndia, con c√ † mera reflejo 35mm. Las de Ramon s√≥n de 2004 hechas en el norte de √çndia con c√ † mera digital.
del 7 al 29 de abril de 2005.

Dues mirades a l'Índia són una acurada selecció de vuit fotografies de gran format. Les del Llorenç són fetes l'any 1997 al sud de l'Índia, amb càmera reflex 35mm. Les del Ramon són del 2004 fetes al nord de l'Índia amb càmera digital. del 7 al 29 d'abril del 2005.

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

Hono Osuna Exposici√≥: Els Meus terrors predilectes “Transmanga”

del 3 al 31 de març de 2005
Uno de nuestros favoritos y queridos dibujantes de c√≤mics, graffitero y sobre todo artista. Sus tiras c√≤miques al Fak nos han hecho reír ya la vez cavil¬Σlar. Ahora nos sorpr√®n con la nueva obra pict√≤rica, Auel sus terrores predilectes,Äù, imágenes on√ ≠ ricas con mucha for√ßa expresiva que nos adentran en el m√≥nc√ † Ustica, divertido y reflexivo de l, ÄôHono.

del 3 al 31 de març del 2005 Un dels nostres preferits i estimats dibuixants de còmics, graffitero i sobretot artista. Les seves tires còmiques al Fak ens han fet riure i a la vegada cavil·lar. Ara ens sorprèn amb la nova obra pictòrica “els seus terrors predilectes”, imatges oníriques amb molta força expressiva que ens endinsen en el món càustic, divertit i reflexiu de l’Hono.

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

Werens (Ramon Puig)

EXPOFLORS
Olores, colores, sensaciones … todo aix√≤ im√ © s nos lleva la singular recreaci√≥ bot√ † nica de la nueva obra pict√≤rica de en Werens. Una mirada fresca y atrevida para estos grises días de invierno.

EXPOFLORS Olors, colors, sensacions...tot això i més ens porta la singular recreació botànica de la nova obra pictòrica d'en Werens. Una mirada fresca i agosarada per aquests grisos dies d'hivern.

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

Josep Berenguel

EL MÉS GRAN DE MIS MALOS DE FIN
El goteo d, Aoun grifo, una plancha, dibujos recuperados d, Äôanys en√ß√ †, objetos en des√∫si un montón de recortes de periódico. Configuran, todo aix√≤ im√ © s, una iconografía que nos remonta a aquellos tiempos de los dadaístas, sin embargo al,ÄôAlemanya d, Äôentreguerres o aquellos baches que ocasionaron los object trouv√ © de Marcel Duchamp. En todo caso, se trata ahora de José Berenguel, artista polifac√®tic nacido en Sabadell y actualmente residente en Manresa que, entre performances, graffiti y escenografías, destaca la producci√≥ pict√≤rica como, Auel m√ © s grande de mis dolores de cap,Äù. En esta exposici√≥ podemos ver una pequeña muestra y comprobar una vez m√ © s como l, Äôactitud del Dad√ † s,Äôha reciclado con el paso de los años, desde d, Äôirrompre como un antagonismo hasta canalizar, mediados √ßant la recuperaci√≥ d, Äôarticles caseros, juegos po√®tics como los que Berenguel propone con sus cuadros.
Oriol Fontdevila

EL MÉS GRAN DELS MEUS MALS DE CAP El degoteig d’una aixeta, una planxa, dibuixos recuperats d’anys ençà, objectes en desús i un munt de retalls de diari. Configuren, tot això i més, una iconografia que ens remunta a aquells temps dels dadaistes, tanmateix a l’Alemanya d’entreguerres o aquells sotracs que ocasionaren els object trouvé de Marcel Duchamp. En tot cas, es tracta ara de Josep Berenguel, artista polifacètic nascut a Sabadell i actualment resident a Manresa que, entre performances, graffiti i escenografies, destaca la producció pictòrica com a “el més gran dels meus mals de cap”. En aquesta exposició en podem veure un petit tast i comprovar una vegada més com l’actitud del Dadà s’ha reciclat amb el pas dels anys, des d’irrompre com a un antagonisme fins a canalitzar, mitjançant la recuperació d’articles casolans, jocs poètics com els que Berenguel proposa amb els seus quadres. Oriol Fontdevila